Het was best even zoeken naar de juiste uitstraling van de nieuwe website maar ik denk dat het goed geslaagd is. We willen duidelijk anders zijn dan andere websites, meer een site voor wijnliefhebbers dan voor koopjesjagers. Meer een club. Daarom ben je automatisch lid als je de nieuwsbrief aanvraagt en daarvoor krijg je iedere maand een kortingscode. Daarmee zijn we denk ik het enige abonnement waarvoor je geld krijgt in plaats van betaald.

Een niet te ruim assortiment maar gewoon goede wijnen voor eerlijke prijzen. Bijzondere aanbiedingen en met regelmaat speciale aanbiedingen van wijnen gekocht op veilingen of op beurzen in het buitenland. Soms aanbiedingen van wijn die ons door importeurs worden aangeboden. Een wijn van de maand die ook automatisch iedere maand naar je toe gestuurd kan worden en een wijnclub, voor de liefhebbers van bijzondere en duurdere wijnen. Uiteindelijk willen we met deze club ook proeverijen en eventuele andere activiteiten gaan doen maar dat maalt nog even door ons hoofd.

Ook op Wijnflix maandelijks een kortingscode van 5,95 in onze nieuwsbrief en regelmatig korting op festivals en proeverijen. Veel van de communicatie gaat via onze nieuwsbrief, soms ook per whats-app. Je kan je daarvoor aanmelden via deze website.

Belangrijk is dat je nergens toe verplicht bent, je zit nergens aan vast.

Op jullie gezondheid,

Richard