Over Wijnflix

Er zijn best veel wijn(web)winkels maar heel veel van hetzelfde. Vaak draait het om de beste aanbieding, vaak is het assortiment heel ruim, Met Wijnflix doen we dat anders. We richten ons op een overzichtelijk assortiment, de beste wijnen in iedere prijsklasse. Je hoeft dus niet eindeloos te scrollen en te zoeken, dat hebben wij al gedaan. Hoewel wij als geen ander weten welke wijnen mensen lekker vinden blijft smaak altijd persoonlijk. We pretenderen dus niet dat wij de wijnwijsheid in pacht hebben. Dat is onmogelijk.

Ook anders bij ons, je vind geen uitgebreide po√ętische teksten over de wijn. We zijn wijnliefhebbers, geen dichters des Vaderlands.

Daarnaast reizen wij veel op zoek naar mooie wijnen. Regelmatig nemen we bijzondere wijnen mee, vaak eenmalig. We houden je daarover op de hoogte via onze nieuwsbrief of whats-app groep.

Iedere maand hebben wij een wijn van de maand, een extra scherpe aanbieding die je ook automatisch thuis kan krijgen. Lees hier meer over op onze homepage.

Ook hebben wij een exclusieve wijnclub ‘de wijnmetselarij’. Ieder kwartaal krijgen de leden een doos met 6 bijzondere flessen. De prijs is 195¬†euro per kwartaal. Je kan natuurlijk ook lid worden en deze doos wijnen met een vriendengroep proeven. Zo hou je de kosten beperkt en proef je duurdere bijzondere mooie wijnen.

Op je gezondheid,

Richard Bruijne, Wijnflix.nl

info@wijnflix.nl