Inschrijfformulier wijngenootschap

Super leuk dat je ieder kwartaal een bijzondere box met 6 flessen wijn wil ontvangen. 780 euro is niet goedkoop maar je krijgt ook wel ieder kwartaal 6 mooie flessen (rood en wit). En beter duur dan niet te koop. Toch? Je hoeft die 780 euro niet in één keer te betalen maar dat mag wel. Echter, per kwartaal 195 euro is ook goed. Je kan dit aangeven op het inschrijfformulier.

De Wijnmetselarij is een nieuw wijngenootschap. Nieuw voor jullie, ook voor ons. Wij kopen voor de leden wijnen in op veilingen, op wijnreizen, wijnen worden ons aangeboden door importeurs uit binnen- en buitenland of we ontdekken deze op wijnbeurzen.
Ieder kwartaal sturen we je een doos met 6 flessen op of brengen deze zelf langs. Ook wel zo leuk. In de box zitten rode en witte wijnen.
Uiteindelijk willen we minimaal eens per jaar een proeverij organiseren voor de Wijnmetselarij. IWe kunnen ons ook voorstellen dat we een keer dineren met wijnmakers, een diner doen in een toprestaurant of een wijnreis gaan maken maar dat zijn allemaal toekomstplannen. De Wijnmetselarij moet uiteindelijk een wijngenootschap worden waar maar een beperkt aantal mensen lid van kan worden en de drempel mag dan best een beetje hoog zijn.

Suggesties voor wijnen zijn ook altijd welkom. Vanzelfsprekend kan er best een wijn in de doos zitten die je wat minder bijzonder of lekker vind, smaak is immers altijd persoonlijk.

Ik betaal:

1 + 11 =