Zoals de meeste van jullie ongetwijfeld hebben gelezen was mij gevraagd om op Bospop in Weert een doos wijn uit te reiken aan Sting. Hoewel Sting al de hele week voorafgaand aan Bospop zijn optredens had moeten cancellen zag het er naar uit dat hij toch op zou treden die zondag. Sterker nog, er was die dag door zijn crew al een soundcheck gedaan. Maar helaas, begin van de middag kwam het bericht dat Sting op doktersadvies op zijn wijngaard in Toscane moest blijven.

Om de teleurstelling te verzachten ben ik toen maar de wijn van Sting gaan drinken en dat was een kleine pleister op de wond. Hopelijk krijg ik volgend jaar een nieuwe kans.Waarom nou juist mij vragen om een doos voor Sting mee te nemen? Ik hoor het jullie hardop denken. Dat is omdat wij met dewijnzoekers.com de wijnen van Schembs importeren. Paint it Black, Born to be Wild en Raw like Sushi (album van Neneh Cherry). 

Wil je kennismaken met deze wijnen dan kun je voor 35 euro een box met deze 3 flessen bestellen. De voorraad is beperkt omdat de wijn weg vliegt. Daarom alleen per mail te bestellen. Stuur een mailtje met je bestelling en adres gegevens naar info@wijnflix.nl en wij sturen je de box toe. Geen probleem. De eerste die een bestelling plaatst krijgt de box die voor Sting bedoeld was gesigneerd! Ja, wel alleen door mij natuurlijk, want Sting was er niet.